Foto: SUVAD MRKONJIC
 Foto: SUVAD MRKONJIC

Kalmar-stjärnan redo för comeback

Publicerad

Kalmarstjärnan Ismael är redo för combeback och är tillbaka i matchtruppen inför drabbningen med Östersund.

– Sedan en vecka tillbaka känns allt riktigt bra med knät, en vecka till så är jag 100 procent, säger Ismael till Barometern.

Han är tillbaka i matchtruppen, men räkna inte med 90 minuter. Knät duger för spel, men fysiskt sett är brassen inte redo för en hel match. 

– Jag är inte redo för en full match men jag hoppas få minuter i lördagens match mot Östersund.

Det var i februari, när KFF flyttade ut från inomhuslokalerna till Ljungbyholms konstgräsplan, som det yttre ledbandet i höger knä gav vika.

De följande månaderna har varit tuffa både för Ismael och för Kalmar FF som har saknat kreativiteten centralt i banan, inte minst då även Rasmus Elm saknats. Under torsdagen blev inte situationen heller bättre då det stod klart att Tobias Eriksson blir borta tre månader på grund av en lårskada.

"Riktig kvalitetsspelare"

För hårt pressade KFF-tränaren Peter Swärdh är Ismaels återkomst naturligtvis väldigt välkommen. Laget ligger näst sist i serien, bara två poäng före AFC Eskilstuna på jumboplatsen. Halmstad på rätt sida kvalstrecket har precis som KFF fem poäng.

– Kortsiktigt gäller det att få i gång Ismael i matchspel och tajming. Över längre tid är det en viktig kvalitetsspelare men vi kan inte förvänta oss form och briljans direkt utan jag ser en period där han får komma i gång rejält.

Relaterade ämnen
Martin Hardenberger
Martin Hardenberger

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag