Karlskrona hade inte mycket att säga till om i Scandinavium, när Frölunda gick segrande med klara 4–1. Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Karlskrona hade inte mycket att säga till om i Scandinavium, när Frölunda gick segrande med klara 4–1.  Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES

"Jobbigt att bara spela i egen zon"

Publicerad

GÖTEBORG. Målen duggade tätt i Scandinavium. Och de flesta ramlade in bakom Karlskronas målvakt Johannes Jönsson. 

Gästerna hade inte mycket att hämta mot ett för dagen urstarkt Frölunda.

– Det är klart att det är jobbigt att hela tiden spela i egen zon, säger Karlskronas Mattias Karlsson. 

1–4 och spel mot ett mål under stora delar av matchen. Karlskrona försökte utmana giganten Frölunda, men kom aldrig riktigt nära. 

– De är numret större just nu, säger Mattias Karlsson, som efter matchen valde att lyfta fram sitt lags inställning. 

– Jag tycker att alla krigar så mycket man kan. Det är inte bara skit, absolut inte. Det finns bitar som fortfarande är bra. 

"Är bara i olika ishallar"

Under julhelgerna väntar nu en typisk hockeyperiod med många matcher på kort tid. Ett utmärkt tillfälle för Karlskrona att ta in poäng på lagen ovan.

– Man brukar ju prata om de här mörka månaderna när man bara är i olika ishallar hela tiden, men det innebär också att det finns många poäng att spela om, säger Karlsson.

– Alla som tippade oss innan säsongen satte oss där nere och de har väl haft rätt hittills. Nu ska vi försöka få dem att ha fel.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag