Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Jesper Jansson lämnar HIF omgående

Foto: Sanna Dolck

Efter sju år som sportchef i Helsingborg lämnar Jesper Jansson klubben.

Parterna har kommit överens om arr bryta avtalet.

– Jag är stolt över det jag fått uppleva och bidra med som sportchef i HIF under de senaste sju åren, med bland annat fem titlar, Europaspel och ett antal spelartransfers som genererat till klubben och de spelarnas fortsatta karriärer, säger Jansson i ett pressmeddelande.

Med Henrik Larsson som manager och ansvarig för spelarvärvningar finns det inte längre någon plats för Jesper Jansson i HIF:s organisation, åtminstone inte som sportchef.

Redan i augusti förra året valde Jansson att säga upp sig eftersom han var missnöjd med hur den sportsliga biten sköttes och då han tyckte att föreningen behövde ett nytt avstamp.

"Det är rätt tid"

Ursprungsplanen var att Jansson skulle fortsätta jobba under sin uppsägningstid som var på ett år men nu har han gemensamt med HIF kommit fram till att kontraktet ska brytas omgående.

– Klubben har genomfört detta avstamp och för mig personligen känner jag nu att det är rätt tid att göra det samma. Därför är vi nu överens om att avbryta uppsägningsperioden i förtid, säger Jansson i ett pressmeddelande.

"betytt mycket för klubben"

HIF:s ordförande Claes Ohlsson:

– Med sitt breda kontaktnät och stora engagemang har Jesper betytt mycket för klubben både som spelare och sportchef. Han har varit en stor del av de framgångar som klubben haft under modern tid och vi vill tacka honom för hans tid inom HIF.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!