Foto: Andreas Sandström / BILDBYRÅN
 Foto: Andreas Sandström / BILDBYRÅN

"Jag tänker inte stå och ta skit de kastar"

Publicerad

Det blev en tung förlust för Helsingborg borta mot Hammarby.

Efter slutsignalen uttryckte Helsingborg-supportrarna sitt missnöje.

Både Henrik Larsson och Jordan Larsson var framme för att prata med flera av supportarna - och Jordan var upprörd över en del ord han fick ta emot.

– Jag hade heller inte accepterat den här förlusten - men jag tänker inte stå och ta den skit de kastar på mig, säger Jordan Larsson efter matchen.

Helsingborg fick en smakstart efter Carl Johanssons ledningsmål redan efter fyra minuters spel. Efter ledningsmålet gick lufter ur Helsingborg och Hammarby tog över matchen allt mer. Slutsiffrorna skrevs till 5-1 och efter slutsignalen var det irriterat i Helsingborg-klacken.

Henrik Larsson och Jordan Larsson valde att gå fram för att prata ut - men Jordan blev besviken över en del ord han fick ta emot.

– Jag hade heller inte accepterat den här förlusten - men jag tänker inte stå och ta den skit de kastar på mig, säger Jordan Larsson efter matchen.

Vad sa de till dig?

– Jag tänker inte gå in på detaljer men det var respektlöst - och jag tänker inte stå och ta det.

"Henke är rätt man"

Henrik Larsson meddelade efter matchen att han ska sätta sig ned med styrelsen och diskutera framtiden.

Jordan Larsson är inte förvånad över hans reaktion och betonar att han är rätt man att leda laget.

– Jag förstår att han är arg för vi gör inte det vi ska. Men han är rätt man att leda det här laget.

– Jag tror att han reagerar så för att han är irriterad - han får ta det med styrelsen men jag tycker att han är rätt man att leda laget och det tror jag att resten av laget tycker också. Vi får se om han fortsätter, men det hoppas jag, säger Jordan bestämt.

Att matchen kunde vända så abrupt för Helsingborgs del är fortfarande en gåta för Jordan Larsson.

– Det är en gåta för mig. Jag vill inte säga för mycket som jag kommer få ångra i efterhand. Alla är irriterade över prestationen i dag - den är under all kritik.

 

Följ Kvällsposten på Facebook och Twitter – där kan du diskutera och kommentera alla våra artiklar!​

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag