Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ikonen blir andre-tränare i Kristianstad

Foto: Peo Möller

Jesper Larsson blir ny assisterande tränare i IFK Kristianstad.

Nu låter IFK Kristianstad meddela att både tränarstab och trupp är spikad till nästa säsong.

– Det är ingen hemlighet att IFK Kristianstad är klubben i mitt hjärta, säger Larsson i en pressrelease.

Jesper Larsson blir assisterande tränare till Ola Lindgren. En person han känt länge, haft som tränare och spelat tillsammans med.

– Jag har saknat pulsen från idrotten. Att få vara med i ett team och påverka och hjälpa till när det är dags att prestera är något jag verkligen ser fram emot. Jag har känt Ola Lindgren i snart 20 år, vi har spelat tillsammans i 4 år och jag har även haft honom som tränare i 3 år. Jag tycker att det skall riktigt kul att få jobba tillsammans med Ola i IFK, säger Larsson.

"Inrättat en assisterande roll"

Larssons erfarenhet var avgörande när klubben letade ny assisterande tränare - en roll som tidigare inte fanns i klubben.

"Efter att ha arbetat igenom hur vi vill vara organiserade nästa säsong och för att ta nästa steg i vår utveckling, så har vi beslutat att inrätta en assisterande roll till huvudtränaren Ola Lindgren, som enbart är kopplat till A-laget och inte till andra uppdrag i föreningen".

Tidigare assisterande tränare har även haft andra ansvarsområden.

– Vi är glada att Jesper Larsson tackat ja till uppdraget och vi tror att han kommer att bidra på ett bra sätt till laget med sin erfarenhet och kunskap, säger Mats Samuelsson i Sportteamet.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!