IFK Kristianstad värvade ingen spelare utifrån innan transferfönstret stängde. Foto: LINNEA RHEBORG/BILDBYRÅN
IFK Kristianstad värvade ingen spelare utifrån innan transferfönstret stängde. Foto: LINNEA RHEBORG/BILDBYRÅN

IFK Kristianstads drag när transferfönstret stängde

Publicerad

IFK Kristianstad valde att inte värva någon spelare utifrån när transferfönstret stängde.

Däremot registrerades veteranen Pär Möllerberg, skriver Kristianstadsbladet.

Handbollens transferfönster stängde vid midnatt mellan onsdag och torsdag.

Svenska mästarna IFK Kristianstad har sett sig om efter eventuella förstärkningar, men valde att inte agera under den så kallade deadline day.

– Det har funnits något som vi har varit intresserade av, men med tanke på att Inge (Aas Eriksen) är lite på gång valde vi att inte göra något. Han ser piggare ut nu, säger IFK:s sportchef Jesper Larsson till Kristianstadsbladet.

IFK Kristianstad kör vidare med sin 15-mannatrupp. Man har inte heller säkrat upp med truppspelare från IF Kristianstad i division 1, när IF satsar på att nå allsvenskan. Även IFK:s lärlingar Emil Schuster, Anton Persson och FIlip Moberg Andersson kommer slutföra säsongen i division 1-klubben för att få viktig speltid.

Därmed finns inga juniorer att fylla på med om det behövs.

– Nej, de är också överskrivna till IF. Lösningen är äldre spelare, säger Jesper Larsson.

IFK:s drag: Veteranen

IFK Kristianstad har dock en plan om man skulle drabbas av skador. Enligt Kristianstadsbladet registrerades veteranen Pär Möllerberg från IF Kristianstad innan transferfönstret slog igen.

IFK Kristianstad möter HK Malmö i ett toppmöte i Handbollsligan under torsdagen.

 

Läs mer handboll i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Relaterade ämnen
Fredrik Jonsson
Fredrik Jonsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag