Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Vill fan inte gå på sommarträning än”

Karlskrona HK har det kämpigt.

Onsdagens 5-1-förlust mot Timrå är Blekingelagets sjunde raka torsk i hockeyallsvenskan. 

– Det är bara att bita i det sura äpplet, säger Karlskronas Jonathan Harju till P4 Blekinge

Två raka mål i den första perioden av supertalangen Jonathan Dahlén innebar en uppförsbacke som blev alldeles för brant för Karlskrona HK. 

Visserligen lyckades KHK reducera och skapa lite nerv i matchen - men tre raka Timrå-mål i den tredje perioden dödade all spänning. 

– Det är klart det är aldrig roligt att förlora. Det suger, men va fan, det är bara att bita i det sura äpplet och komma tillbaka. Det är inte många matcher kvar och man vill fan inte gå på sommarträning än så det är bara att fortsätta, säger Karlskronas Jonatan Harju, till P4 Blekinge. 

https://twitter.com/cmoresport/status/1225120374129668096

”Kvittar när man förlorar”

Sju raka förluster - och en plats utanför kvalspelet mot SHL.

Just nu ser det ut att bli en kort säsong för Karlskrona. 

– Vi behöver börja med det enkla: göra det hårda jobbet först. Sedan måste vi vara mer effektiva och våga offra varann och hjälpa varann så det blir kul med hockey igen, säger Jonatan Harju, som gjorde Karlskronas enda mål på straff:

– Jag visste ungefär vad jag skulle göra innan straffen. Han kom inte så långt ut så jag försökte bara sikta i ”gubbhörnet” och den satt där den skulle och det var skönt i alla fall. Men det kvittar när man förlorar med 5-1.