Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Var i underläge tre gånger – vann igen

Karlskrona vann igen. Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN
Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN

Karlskronas fina trend fortsätter. 

Trots trippla underläge tog KHK sin fjärde raka seger.

Det började i Södertälje-favör. Efter drygt sex spelade minuter slog Måns Lindbäck till för hemmalaget. Det blev också periodens enda mål. 

Men bara 38 sekunder in i mellanakten höll sig Janne Kivilahti framme. Efter assist från Hannes Johansson och Niklas Johansson nöp finländaren till.  

Vid oavgjort läge klev Södertäljes Nick Olesen fram två gånger. Först drog han in 2-1 med ett rappt skott – för att knappt fyra minuter senare lura upp sin motståndare på läktaren och lägga in 3-2. 

Dessförinnan slog Nils Åman in med matchens delikatess som betydde 2-2. Leksand-lånet lurade ner målvakten i hans högra hörn och med en dragning placerade Åman in pucken på andra sidan. 

Men vid ställningen 3-2 växlade bortagänget upp – och efter fyra raka mål avslutade Karlskrona matchen med en komfortabel 6-3 ledning.