Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rekordsnabbt mål i Oskarshamns rysarmatch

Trotjänaren Victor Löfstedt gjorde mål efter bara nio sekunder.Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN

Det var bäddat för en jämn match när serieledande Timrå tog emot tvåan Oskarhamn.

Så blev också fallet.

Men det dröjde bara nio sekunder innan första målet föll.

Det var Oskarshamn som tog ledningen genom säsongens snabbaste mål. Victor Löfstedt hittade rätt efter bara nio sekunder.

– Självklart jättebra med det tidiga målet men även bortsett från det gör vi en fin start första fem-sex minuterna, säger Oskarshamns tränare Jens Gustafsson till klubbens hemsida.

Målet var enligt domarna.se säsongens snabbades mål i hockeyallsvenskan. Målet delar åttondeplatsen när det kommer till de senaste 12 åren.

Timrå lyckades dock kvittera två gånger om och matchen gick så småningom till förlängning. Där avgjorde hemmalagets Erik Karlsson och Timrå kunde därmed dryga ut sin serieledning.

– Prestationsmässigt är det en jättebra bortamatch av oss. Vi för spelet och har mest puckinnehav mot laget som ligger före oss i tabellen. Vi kan inte göra så mycket annorlunda. Det är oflyt idag som gör att Timrå vinner på våra misstag utan att skapa så jättemycket själva, säger Gustafsson.

– Jag har svårt att se att deras tränare tycker något annat utan dom skattar sig nog lyckliga över två poäng.