Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Rekordsnabbt mål i Oskarshamns rysarmatch

Trotjänaren Victor Löfstedt gjorde mål efter bara nio sekunder.
Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN

Det var bäddat för en jämn match när serieledande Timrå tog emot tvåan Oskarhamn.

Så blev också fallet.

Men det dröjde bara nio sekunder innan första målet föll.

Det var Oskarshamn som tog ledningen genom säsongens snabbaste mål. Victor Löfstedt hittade rätt efter bara nio sekunder.

– Självklart jättebra med det tidiga målet men även bortsett från det gör vi en fin start första fem-sex minuterna, säger Oskarshamns tränare Jens Gustafsson till klubbens hemsida.

Målet var enligt domarna.se säsongens snabbades mål i hockeyallsvenskan. Målet delar åttondeplatsen när det kommer till de senaste 12 åren.

Timrå lyckades dock kvittera två gånger om och matchen gick så småningom till förlängning. Där avgjorde hemmalagets Erik Karlsson och Timrå kunde därmed dryga ut sin serieledning.

– Prestationsmässigt är det en jättebra bortamatch av oss. Vi för spelet och har mest puckinnehav mot laget som ligger före oss i tabellen. Vi kan inte göra så mycket annorlunda. Det är oflyt idag som gör att Timrå vinner på våra misstag utan att skapa så jättemycket själva, säger Gustafsson.

– Jag har svårt att se att deras tränare tycker något annat utan dom skattar sig nog lyckliga över två poäng.