Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

KHK hedrade minnet av döda supportern

Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

Karlskrona HK hedrade minnet av supportern som hittades död efter flera dagars sökande häromveckan. 

I samband med matchen mot AIK hölls en tyst minut innan nedsläpp och spelarna hade sorgband. 

Matchen mot serieledaren slutade med förlust, 1-3. 

– Jag är irriterad, vi gör inte saker på rätt sätt, säger tränaren Ove Molin.

Det var efter en Karlskronas hemmamatch den 9 februari som en man i 50-årsåldern anmäldes försvunnen. 

En stor sökinsats bestående av Missing People, polisen och kustbevakningen drog i gång och flera spelare i Karlskrona hjälpte till att leta efter mannen. Förra torsdagen hittades han dock död i Nättrabyån. 

I samband med att serieledande AIK besökte Karlskrona på torsdagskvällen hedrade klubben minnet av sin supporter genom en tyst minut innan nedsläpp och spelarna bar sorgband. 

https://twitter.com/KHKofficiella/status/1098511645469495302

 

Serieledande AIK blev dock för svåra för Karlskrona till slut. 

Gästerna tog ledningen genom Joakim Lilliehöök efter knappt nio minuter men KHK kvitterade i numerärt överläge drygt två minuter senare genom Hannes Johansson. Hemmalaget hade också två ribbträffar under första perioden men lyckades inte förvalta chanserna till tränaren Ove Molins förtret. 

– Jag tycker vi äger första perioden fullständigt och jag var bara missnöjd med att vi inte fått in fler puckar. Det straffar sig sedan när de kommer in i matchen, säger Ove Molin. 

I stället fick AIK utdelning, dubbelt upp, efter en mållös mittenperiod. I den 49:e matchminuten gav Max Lindholm AIK ledningen och strax efter utökade Simon Fernholm ställningen till 3-1, vilket också blev slutresultatet. 

– De höjer sitt spel men jag tycker vi börjar spela omständigt. Vi möter serieledaren. Jag kan låta lite irriterad, för jag är det. Vi gör inte saker på rätt sätt. Vi är det klart bättre laget och står för energi och skapar chanserna och sedan får serieledaren ta över i andra perioden. Och då tog de vara på chanserna, konstaterar en besviken Ove Molin. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!