Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Karlskrona tappade en tvåmålsledning – igen

Anton Johansson.

Historien upprepade sig för Karlskrona mot Södertälje.

Trots ledning med 2–0 slutade det med förlust. För andra matchen i rad.

I den senaste matchen hemma mot Mora tog Karlskrona ledningen och utökade till 2–0 i den andra perioden, innan de tappade allt i den tredje och förlorade på övertid.

Mot Södertälje hände samma sak – Karlskrona gick ifrån till en 2–0-ledning i den andra perioden, men lyckades inte hålla den den här gången heller.

August Berg sköt in segermålet för SSK med mindre än halva den tredje perioden kvar att spela, och matchen slutade 3–2 till bortalaget.

Karlskrona gick därmed miste om chansen att kliva förbi Södertälje i tabellen – de båda lagen ligger dock kvar på plats sju respektive åtta. Samtidigt tog de inte heller vara på möjligheten att utöka avståndet till Tingsryd som ligger två poäng bakom.

Spelmässigt fanns det dock ljuspunkter för KHK att bära med sig.

– Jag tycker vi gör en bra match. Lite av det gamla Karlskrona. Spelar vi så här kommer poängen, säger Niklas Johansson till C more efter matchen.