Karlskronas sportchef Patric Larsson. Foto: BILDBYRÅNKarlskronas sportchef Patric Larsson. Foto: BILDBYRÅN
Karlskronas sportchef Patric Larsson. Foto: BILDBYRÅN
Foto: THéRESE NY / TT / TT NYHETSBYRÅNFoto: THéRESE NY / TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: THéRESE NY / TT / TT NYHETSBYRÅN

Karlskrona HK värvar amerikansk poängmaskin

Publicerad

44 poäng på 44 matcher den senaste säsongen.

Nu är den amerikanske poängmaskinen Justin Crandall klar för Karlskrona HK.

Enligt Blekingesport är KHK även bara detaljer från att göra klart med backen Drew Paris.

Precis som MrMadhawk tidigare avslöjat så värvar Karlskrona HK den 26-årige forwarden Justin Crandall.

Amerikanen kommer närmast från danska Esbjerg där han gjorde stor succé förra säsongen med 44 poäng på 44 matcher. Innan dess har han öst in poäng i ECHL för Reading Royals men även varit utlånad Chicago och Albany i AHL.

Justin Crandall har skrivit på ett ettårskontrakt med KHK som den kommande säsongen får börja om i Hockeyallsvenskan.

– Justin är en spelare som dyker upp där det händer, han har näsa för målet och han har ett bra skott. Justin har bra spelsinne och är en bra passningsläggare, säger KHK:s sportchef Patric Larsson till klubbens hemsida.

Även back på väg in

KHK nöjer sig inte där.

Blekingesport skriver att den kanadensiske backen Drew Paris, som kommer senast från Cardiff, är en underskrift från att bli klar för klubben.

Drew Paris (nummer 6) i Tingsryd 2016. Nu uppges han vara nära att bli klar för Karlskrona.Foto: JONAS LJUNGDAHL / BILDBYRÅN

En spelare som Patric Larsson tidigare värvat till Tingsryd.

– Jag har en back klar från Kanada, men papperna är inte påskrivna än. Så då vill vi inte gå ut med det än, säger Larsson till tidningen.

Blir Drew Paris klar har KHK bara en backplats av de sex första kvar att fylla. David Printz har tackat nej och är i nuläget inte aktuell.

– Vi hoppas fortfarande på Bobbo Petersson. Vi vill ha honom som ankare och ledare för laget. Men jag väntar inte hur länge som helst. Han kanske har annat på gång?

Relaterade ämnen
Fredrik Jonsson
Fredrik Jonsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag