Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

"Vi ser ut som ett juniorlag"

Foto: ANDERS BJURÖ / BILDBYRÅN

Rögles Daniel Widing var skarpt kritisk till sitt eget lag efter nya raset mot Linköping. 

– Man blir besviken, vi ser ut som ett juniorlag, säger han i C More. 

Matchen slutade 4-2 till Linköping. 

Rögle jagade revansch efter tisdagens förkrossande förlust mot Linköping hemma i Lindab. 

Matchen började också bra för de grönvita efter att Bryan Lerg lagt pucken i öppet mål när Linköping slarvade i egen zon. 

Men innan perioden var slut hade Linköping kvitterat och tagit ledningen med inte bara en utan två puckar. Mål signerade Anton Karlsson, Andrew Gordon och Daniel Olsson Trkulja. 

I pausen var Rögles Daniel Widing minst sagt kritisk mot sitt lag i intervjun med C More: 

– Jag tycker vi kommer ut och visar att vi inte accepterar tisdagens match men sedan gör vi ett felpass i mittzon och de gör mål. Sedan är det som att det räcker man blåser på korthuset så faller det sönder, kritiserar han.

– Vi blir små i egen zon. Den första killen måste gå ut och sätta stopp. Jag ska vårda mina ord nu. Man blir besviken, vi ser ut som ett juniorlag. 

Skulle hålla nollan - släppte tre puckar i första perioden

I andra periodens inledning reducerar Ludvig Rensfeldt till 2-3 men innan perioden är slut utökade hemmalaget till 4-2 via Emil Sylvegård i numerärt överläge. Ett resultat som stod sig matchen ut. 

– Vi gör många bra grejer men det gäller att eliminera misstagen. Vi pratade om det i morse, att vi skulle hålla nollan och så släpper vi tre puckar i första perioden. Då hamnar vi i uppförsbacke hela matchen och får jaga, jaga och jaga. Vi skulle behöva få spela under en längre ledning, summerar Rögletränaren Anders Eldebrink i V More efter matchen.