Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Vi ser ut som ett juniorlag"

Foto: ANDERS BJURÖ / BILDBYRÅN

Rögles Daniel Widing var skarpt kritisk till sitt eget lag efter nya raset mot Linköping. 

– Man blir besviken, vi ser ut som ett juniorlag, säger han i C More. 

Matchen slutade 4-2 till Linköping. 

Rögle jagade revansch efter tisdagens förkrossande förlust mot Linköping hemma i Lindab. 

Matchen började också bra för de grönvita efter att Bryan Lerg lagt pucken i öppet mål när Linköping slarvade i egen zon. 

Men innan perioden var slut hade Linköping kvitterat och tagit ledningen med inte bara en utan två puckar. Mål signerade Anton Karlsson, Andrew Gordon och Daniel Olsson Trkulja. 

I pausen var Rögles Daniel Widing minst sagt kritisk mot sitt lag i intervjun med C More: 

– Jag tycker vi kommer ut och visar att vi inte accepterar tisdagens match men sedan gör vi ett felpass i mittzon och de gör mål. Sedan är det som att det räcker man blåser på korthuset så faller det sönder, kritiserar han.

– Vi blir små i egen zon. Den första killen måste gå ut och sätta stopp. Jag ska vårda mina ord nu. Man blir besviken, vi ser ut som ett juniorlag. 

Skulle hålla nollan - släppte tre puckar i första perioden

I andra periodens inledning reducerar Ludvig Rensfeldt till 2-3 men innan perioden är slut utökade hemmalaget till 4-2 via Emil Sylvegård i numerärt överläge. Ett resultat som stod sig matchen ut. 

– Vi gör många bra grejer men det gäller att eliminera misstagen. Vi pratade om det i morse, att vi skulle hålla nollan och så släpper vi tre puckar i första perioden. Då hamnar vi i uppförsbacke hela matchen och får jaga, jaga och jaga. Vi skulle behöva få spela under en längre ledning, summerar Rögletränaren Anders Eldebrink i V More efter matchen.