Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Vet mer om hans status efter helgen”

Leon Bristedt skadades i samband med Rögles segermatch mot Brynäs i torsdags. Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN

Rögle är fortfarande hårt pressade av skador.

I torsdags blev skadelistan ännu längre, efter att forwarden Leon Bristedt fått lämna matchen. 

– Vi vet mer om hans status efter helgen, säger Rögles fysioterapeut Christopher Alvengrip, till klubbens hemsida

Efter en succéartad säsongsinledning har Rögles segertåg kommit av sig en aning. Under november tog skåningarna inte tre poäng en enda gång.

Men i torsdags kom kanske ett litet trendbrott, när Rögle hemmaslog Brynäs

Matchen var dock inte helt utan smolk i bägaren: i den tredje perioden åkte forwarden Leon Bristedt på en tackling och fick lämna matchen. 

I och med det blev Rögles långa skadelista ännu längre. 

Oklar skada

Efter matchen kunde Rögle inte lämna några besked kring Leon Bristedts skada. Men nu skriver klubben på sin hemsida att forwarden ska undersökas och att det eventuellt finns en mer precis status efter helgen.

– Leon Bristedt är under behandling och vi vet mer om hans status efter helgen då vi gjort fler undersökningar, säger Rögles fysioterapeut Christopher Alvengrip, till klubbens hemsida. 

Leon Bristedt var inte den enda Röglespelaren som saknades när skåningarna hemmaslog Brynäs. Craig Schira, Mattias Sjögren, Dennis Everberg och Nick Sörensen stod alla utanför spel. 

– Vad gäller Craig, Mattias och Dennis så är vi förhoppningsfulla att de är tillbaka och kan spela i omstarten den 17 december. Nick är fortfarande tills vidare, säger Christopher Alvengrip.

Rögle är spellediga under helgen och är tillbaka i SHL-action först den 17 december, när skåningarna åker till Småland för ett möte med nykomlingen IK Oskarshamn.