Filip Karlsson kan ha gjort sitt i Rögle. Foto: ANDERS BJURÖ / BILDBYRÅNFilip Karlsson kan ha gjort sitt i Rögle. Foto: ANDERS BJURÖ / BILDBYRÅN
Filip Karlsson kan ha gjort sitt i Rögle. Foto: ANDERS BJURÖ / BILDBYRÅN
Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅNFoto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN
 Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN

Uppgifter: Han lämnar Rögle för SHL-rivalen

Publicerad

Enligt uppgift till Helsingborgs Dagblad lämnar Filip Karlsson Rögle.

Ny klubbadress blir SHL-konkurrenten Linköping.

– Det har jag inga kommentarer till, säger Filip Karlsson till tidningen.

Ängelholmaren Filip Karlsson har missat stora delar av säsongen på grund av skada och fick därför inte möjlighet att visa upp sig efter Cam och Chris Abbotts intåg i Rögle-organisationen.

Därför står det nu enligt Helsingborgs Dagblad klart att Filip Karlsson inte kommer att fortsätta i Rögle nästa säsong. Enligt tidningens källor är 21-åringen klar för SHL-konkurrenten Linköping.

– Att jag skulle lämna Rögle har varit känslan ett tag. Jag har känt att det bästa för mig och min karriär skulle vara att testa något nytt och byta miljö. Jag behöver få nya intryck och förhoppningsvis utvecklas både som hockeyspelare och människor, säger Karlsson.

Relaterade ämnen
Martin Hardenberger
Martin Hardenberger

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag