Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Han blir ny sportchef i KHK

Patric LarssonFoto: Youtube
Oliver Ekman LarssonFoto: ALEXEY KUDENKO
Michael Sundlöv. Foto: ROGER VIKSTRÖM

Michael Sundlöv lämnade posten som sportchef i Karlskrona för jobb i Modo. 

Nu kommer Sydöstran med uppgifter om att KHK har hittat en ersättare. 

Tre Kronor-stjärnan Oliver Ekman Larssons pappa, Patric Larsson. 

I mitten på mars meddelade Michael Sundlöv att han efter två år i Karlskrona lämnar klubben för att komma närmare sin familj i Gävle. 

– Det tar sju timmar att åka mellan Karlskrona och Gävle. Jag vill vara mer närvarande med min sambo Karin och min son Sebbe, sa han då. 

Ett tag senare presenterades han som ny sportchef i Modo. 

Sedan dess har Karlskrona letat efter en ersättare till Sundlöv. Oskarshamns Roger Jönsson och Karlskogas Torsten Yngvesson har båda nämnts i diskussionen. 

Är en ikon i Karlskrona

Men enligt Sydöstrans blogg "Skarp version" så blir det inte någon av de två ovan nämnda. I stället så kommer det bli Patric Larsson, som spelade i Karlskrona under 1980- och 90-talet och senast arbetade som sportchef i Tingsryd säsongerna 2013/14 och 14/15 som pekas ut som Sundslövs ersättare. 

"Han besitter kunskaperna och har kontakterna både i Sverige, men framförallt runt om i Amerika", skriver Sydöstran i bloggen. 

Patric Larsson är pappa till NHL-stjärnan och landslagssvensken Oliver Ekman Larsson som just nu representerar Tre Kronor på VM.