Daniel Sylwander. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅNDaniel Sylwander. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Daniel Sylwander. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅNFoto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN
 Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN

Trotjänaren dumpas: ”Är en stor tomhet”

Publicerad

Säsongen är över och Rögle bygger.

Trotjänaren Daniel Sylwander är en av spelarna som tvingas bort från klubben.

– Det känns som en stor tomhet, säger spelaren som inte får nytt kontrakt till Helsingborgs Dagblad.

Daniel Sylwander har spelat i Rögle hela sitt liv. Men nu väntar nya äventyr. Trotjänaren får inte förlängt kontrakt.

– Jag har varit här i hela mitt liv, så nu blir det nya äventyr. För tillfället känns det oerhört tungt. Det känns som en tomhet… jag ska inte säga att spela i Rögle har känts som en självklarhet, men det har varit någonting jag haft i min vardag som inte kommer att finnas där längre. Det är jobbigt, säger en nedstämd Daniel Sylwander.

Ville stanna i Rögle

Av Helsingborgs Dagblad får han frågan om vad Rögle BK betyder för honom.

– Oerhört mycket. Det är där jag vuxit upp och fått chansen att spela seniorhockey på högsta nivå. Så svaret på din fråga är egentligen allting. Jag hoppades på att det kunde bli en fortsättning och spelade för att få en förlängning. Jag tyckte ändå att jag gjorde allt för att bevisa det, men så blev inte fallet.

Enligt tidningen är Sylwander aktuell för Linköping. Precis som kollegan Filip Karlsson. 

Relaterade ämnen
Martin Hardenberger
Martin Hardenberger

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag