Rögles Simon Ryfors lånas ut till Oskarshamn. Foto: ANDERS BJURÖ / BILDBYRÅNRögles Simon Ryfors lånas ut till Oskarshamn. Foto: ANDERS BJURÖ / BILDBYRÅN
Rögles Simon Ryfors lånas ut till Oskarshamn. Foto: ANDERS BJURÖ / BILDBYRÅN
Simon Ryfors. Foto: ANDERS BJURÖ / BILDBYRÅNSimon Ryfors. Foto: ANDERS BJURÖ / BILDBYRÅN
Simon Ryfors. Foto: ANDERS BJURÖ / BILDBYRÅN

Skickas ner från SHL till Hockeyallsvenskan

Publicerad

Rögle lånar ut Simon Ryfors.

20-åringen spelar för Oskarshamn på onsdag och fredag.

– Det är en bra lösning för alla parter. Oskarshamn behöver spelare, vi får i gång en spelare som inte fått så mycket istid och det kommer att göra Simon till en bättre spelare när han återvänder till oss, säger Rögle-tränaren Magnus Wennström i ett pressmeddelande.

Bröderna Ludvig och Lucas Elvenes har lyckats bra sedan de lånades ut från Rögle till Oskarshamn som ligger tvåa i Hockeyallsvenskan.

Nu skickar Rögle nästa anfallstalang ett steg ner i seriesystemet.

Simon Ryfors är tillgänglig för Oskarshamn i onsdagens match mot Tingsryd och fredagens mot AIK.

– Jag ser det som en bra möjlighet för mig att skaffa speltid och utvecklas. Jag har inte spelat så mycket så det här blir perfekt för mig. Målet för mig är att spela SHL med Rögle och det här gör mig till en bättre spelare, säger Ryfors i ett pressmeddelande.

Relaterade ämnen
Johan Dolck Wall
Johan Dolck Wall

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag