Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅNFoto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN
 Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN
Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅNFoto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN
 Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN

SHL-veteranen aktuell för hockeyallsvenskan

Publicerad

SHL-stjärnan Mattias "Kolan" Karlsson, 32, kan överraskande vara på väg till hockeyallsvenskan. 

För unt.se bekräftar han kontakt med Almtuna. 

– Jag har pratat med ”Björne” (Björn Danielsson, sportchef) men jag har inte något konkret att ta ställning ännu.

Mattias Karlsson har haft en tung säsong i Karlskrona med bottenkrigande i SHL, kval och till slut degradering till hockeyallsvenskan. 

Samtidigt går backens kontrakt ut med KHK och allt pekar på en ny klubbadress till nästa säsong.

Lite överraskande är han aktuell för Almtuna i Hockeyallsvenskan. 

Det är Unt.se som skriver om det ömsesidiga intresset: 

– Ja, alltså ... det gör det väl. Sedan om om det går att lösa, det vet jag inte, säger Mattias Karlsson i artikeln. 

– Pengar är sekundärt, jag vill komma till ett ställe där jag och familjen trivs och det behöver inte vara i en SHL-klubb. Nu ska jag suga på det här ett tag, sedan får vi se vad det blir. 

Mattias Karlsson har spelat i Almtuna säsongerna 2004/05 och 2005/06. 

Den gångna säsongen gjorde han 13 poäng på 45 matcher i grundserien och slutade på en plus/minusstatistik på -26. I kvalet mot Timrå stod han för ett mål och en assist. 

Relaterade ämnen
Elisabeth Lindbäck
Elisabeth Lindbäck

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag