Ludvig Rensfeldt. Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅNLudvig Rensfeldt. Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Ludvig Rensfeldt. Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Ludvig Rensfeldt. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅNLudvig Rensfeldt. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Ludvig Rensfeldt. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

SHL-konkurrenterna jagar Rögles stjärna

Publicerad

Ludvig Rensfeldt är tvåa i Rögles interna skytteliga och sitter på ett utgående kontrakt.

Nu jagas han av flera konkurrenter i SHL.

Enligt Sportbladet vill både Djurgården och Frölunda värva forwarden.

Med sina sex mål är Ludvig Rensfeldt tvåa i Rögles interna skytteliga. Enbart Bryan Lerg, med nio fullträffar, är bättre.

Rensfeldts kontrakt löper ut efter säsongen och det är långt från säkert att 25-åringen  stannar i klubben som just nu är jumbo i SHL.

Flera klubbar, bland andra Djurgården och Frölunda, visar intresse för den assisterande kaptenen som förra säsongen debuterade i landslaget.

– Klubbar har visat intresse, det stämmer, men jag vill inte kommentera vilka det handlar om, säger agenten Johan Altberg till Sportbladet.

Förnekar inte intresset

Enligt tidningen har Djurgården redan erbjudit Rensfeldt ett kontrakt. Det tillbakavisas av sportchefen Joakim Eriksson som däremot inte dementerar intresset för spelaren.

– En hypotetisk fråga, vi är alltid intresserade av bra spelare, säger han till Sportbladet.

Efter 24 spelade omgångar ligger Rögle, med sina 18 poäng, sist i SHL. På torsdagskvällen väntar hemmamatch mot HV 71 på sjunde plats.

Relaterade ämnen
Johan Dolck Wall
Johan Dolck Wall

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag