Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

SHL-klubben kallar hem spelare: "Behöver honom"

Foto: PETER SKAUGVOLD / BILDBYRÅN
Foto: ANDERS BJURÖ / BILDBYRÅN

Utlånade backen Kevin Marshall kallas hem av Rögle BK, det meddelar klubben via sin hemsida.

Spelaren som varit utlånad till allsvenska Oskarshamn ansluter direkt och är tillgänglig för spel så snart pappersexcercisen är klar.

– Vi tar hem Kevin eftersom vi behöver honom. Vår backbesättning i truppen har tunnats ut den senaste tiden och Kevin kan hjälpa oss, säger Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson.

Den 28-årige kanadensaren Kevin Marshall har spelat i Rögle de senaste två säsongerna och har gjort 102 matcher i SHL. Han har bidragit främst i defensiven och visat stark karaktär, skriver klubben på sin hemsida.

Inför bar det österut ut till Oskarshamn, som Rögle har ett samarbetsavtal med, på lån. Samma sak gällde då för bröderna Lucas och Ludvig Elvenes.

"Det är så här det funkar i hockeyvärlden"

Men nu återvänder alltså Marshall till Ängelholm.

– Jag ser fram emot att komma tillbaka till Rögle och Ängelholm. Det var ju där jag hade mina första år som hockeyspelare i Sverige, säger spelaren.

– Det är så här det fungerar i hockeyvärlden. Jag har haft en bra tid i Oskarshamn, jag har fått stort förtroende från tränarna, haft en bra roll och fått mycket istid vilket jag är mycket tacksam för. Nu ser jag fram emot att komma till Rögle och försöka hjälpa laget tillbaka på vinnarspåret, säger Kevin.

På torsdag möter Rögle Linköping på bortaplan. Samma Linköping som man på tisdagen fick storstryk mot hemma i Lindab arena. Huruvida Kevin Marshall finns med i truppen då är upp till tränarna samt det ovan nämnda pappersarbetet.