Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rögles tunga besked – skadekrisen fortsätter

Frölunda föll borta mot Rögle – tappar serieledningen
Foto: NICLAS JÖNSSON / BILDBYRÅN
Foto: STEFAN LANTZ / BILDBYRÅN
Foto: NICLAS JÖNSSON / BILDBYRÅN

Lagkaptenen Mattias Sjögren tvingades kliva av när Rögle mötte Frölunda i Lördags.

Nu kommer tunga besked gällande honom, Craig Schira och Dennis Everberg.

– Så klart tittar jag på olika alternativ och har tidsramen på de olika spelarnas skador i åtanke. Det är mitt jobb och titta på vad som finns vid horisonten, men något mer specifikt kommer jag inte att prata om, säger Rögles sportchef Chris Abbott till Helsingborgs Dagblad gällande eventuella värvningar.

Craig Schira tvingades kliva av den sista träningen inför omstarten mot HV 71 förra veckan. Sportchefen Chris Abbott vill fortfarande inte specificera vad det handlar om för skada men nu ger han åtminstone en prognos – och den är dyster.

Abbott säger till Helsingborgs Dagblad att backen troligtvis kan göra comeback först vid omstarten efter nästa landslagsuppehåll som, det vill säga den 17 december.

Frånvarotiden blir troligtvis densamma för Mattias Sjögren som tvingades kliva av med en underkroppsskada när Rögle tog en förlängningsseger mot Frölunda på lördagen.

Bakslag för Dennis Everberg 

För Dennis Everberg, som blev slagen i ansiktet och drabbad av en hjärnskakning i matchen mot Djurgården den 29 oktober, är läget oklart.

– Han fick ett bakslag förra veckan och med tanke på vilken typ av skada han har är det svårt att veta när han kan vara tillbaka. Han hanterar effekterna av den smällen mot huvudet, säger Chris Abbott till Helsingborgs Dagblad.