Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Eldebrink efter förlusten: "Det är ej acceptabelt"

Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN
Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN

Karlskrona körde över Rögle i första perioden. 

Sedan vaknade Rögle. 

Det slutade med straffavgörande och en hjälte i KHK:s Joel Kellman. 

– Det var skönt att vinna till slut, säger han i C More.

I den första perioden bombarderade Karlskrona HK sitt motstånd med skott, och när lagen lämnade för pausvila hade man förkrossande 22-3 i skott på mål - utan att få in pucken på en storspelande Justin Pogge.

I mittenperioden fick hemmalaget dock hål på gästernas målvakt när Emil Lundberg åkte förbi hela Rögleförsvaret och serverade Marcus Paulsson öppet mål och 1-0 till Karlskrona.

Sebastian Collberg kvitterade tidigt i den tredje perioden och sköt mod till sitt formsvaga lag. Men motgångarna fortsätter att skratta ängelholmarna i ansiktet, och när Joel Kellman sköt 2-1 till Karlskrona i straffläggningen så kunde Rögle BK räkna in sin femte förlust på sex matcher och laget har fortfarande inte vunnit efter full tid i SHL.

– Jag tycker vi var bättre i två perioder, i första var de bättre och intensivare, vi var lite tilltufsade med självförtroende. Sedan jobbade vi oss in i matchen och i slutet tog vi över helt. Det var ett mycket stort fall framåt i alla fall, säger Anders Eldebrink i C More.

Efter matchen andades Rögletränaren viss optimism förlusten till trots.

– Vi har haft en tuff start med många små grejer mot oss i början men vi har jobbat oss in. Vi får mycket kritik, rättfärdigt också. Vi måste spela bättre. 

Joel Kellman satte två straffar och blev med det Karlskrona HK:s hjälte.

– Vi gjorde en jättebra första period, där vi nästan borde avgjort. Sedan går vi ner oss lite och bjuder in Rögle i matchen. Det var skönt att vinna till slut, säger han i C More och fortsätter:

– Alltid kul att få förtroende att lägga straffar och kul att kunna ta vara på dem. Skön vinst. Jag tänkte inte så mycket, det var bara att gå in och sätta den. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!