Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅNFoto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN
 Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN
Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅNFoto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN
 Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN

Eldebrink efter förlusten: "Det är ej acceptabelt"

Publicerad

Karlskrona körde över Rögle i första perioden. 

Sedan vaknade Rögle. 

Det slutade med straffavgörande och en hjälte i KHK:s Joel Kellman. 

– Det var skönt att vinna till slut, säger han i C More.

I den första perioden bombarderade Karlskrona HK sitt motstånd med skott, och när lagen lämnade för pausvila hade man förkrossande 22-3 i skott på mål - utan att få in pucken på en storspelande Justin Pogge.

I mittenperioden fick hemmalaget dock hål på gästernas målvakt när Emil Lundberg åkte förbi hela Rögleförsvaret och serverade Marcus Paulsson öppet mål och 1-0 till Karlskrona.

Sebastian Collberg kvitterade tidigt i den tredje perioden och sköt mod till sitt formsvaga lag. Men motgångarna fortsätter att skratta ängelholmarna i ansiktet, och när Joel Kellman sköt 2-1 till Karlskrona i straffläggningen så kunde Rögle BK räkna in sin femte förlust på sex matcher och laget har fortfarande inte vunnit efter full tid i SHL.

– Jag tycker vi var bättre i två perioder, i första var de bättre och intensivare, vi var lite tilltufsade med självförtroende. Sedan jobbade vi oss in i matchen och i slutet tog vi över helt. Det var ett mycket stort fall framåt i alla fall, säger Anders Eldebrink i C More.

Efter matchen andades Rögletränaren viss optimism förlusten till trots.

– Vi har haft en tuff start med många små grejer mot oss i början men vi har jobbat oss in. Vi får mycket kritik, rättfärdigt också. Vi måste spela bättre. 

Joel Kellman satte två straffar och blev med det Karlskrona HK:s hjälte.

– Vi gjorde en jättebra första period, där vi nästan borde avgjort. Sedan går vi ner oss lite och bjuder in Rögle i matchen. Det var skönt att vinna till slut, säger han i C More och fortsätter:

– Alltid kul att få förtroende att lägga straffar och kul att kunna ta vara på dem. Skön vinst. Jag tänkte inte så mycket, det var bara att gå in och sätta den. 

Relaterade ämnen
Elisabeth Lindbäck
Elisabeth Lindbäck

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag