Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Rögle värvar talanger från SHL-konkurrenter

Wilson Johansson Foto: BILDBYRÅN
Adam Edström Foto: BILDBYRÅN

Rögle fyller på talangkvoten.

Adam Edström värvas in från Mora och Wilson Johansson ansluter från Färjestad.

Wilson Johansson är född den 11 oktober 2000, Adam Edström dagen efter.

De två forwardstalangerna flyttar nu båda söderut för att försöka ta en plats i Rögles A-lag. De går in på sina sista år som juniorer men har redan spelat SHL-hockey för Färjestad respektive Mora.

– Adam och Wilson är två mycket intressanta spelare som vi ser fram emot att jobba med och hjälpa i deras utveckling till att bli färdiga seniorspelare. Vi har nu en stark grupp av äldre juniorer som står och knackar på dörren till vårt A-lag och alla kommer att ges möjlighet att visa upp sig och tävla om en plats i A-truppen, säger Rögles sportchef Chris Abbott i ett pressmeddelande. 

Rögle värvar från Färjestad och Mora

Där beskriver han också de två talangerna:

– Adam är en stor, stark och skridskoskicklig forward med stor potential. En fysisk spelare med talang för att göra mål. Han har redan kommit mer än halvvägs i antal minuter för ett rookiekontrakt i SHL och blir en värdefull tillgång i vår organisation på sin väg att bli en färdig seniorspelare.

– Wilson är en snabb och kreativ forward som redan under förra säsongen fick känna på spel i SHL med Färjestad. Han ska nu ta nästa steg i sin karriär och vi ser fram emot att ta del av hans utveckling när han precis som Adam tävlar om en plats i vårt A-lag.