Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rögle utsatt för biljettbedrägeri

Rögle vann – trots två matchstraff
Rögle BK har polisanmält en anställd.Foto: ANDERS BJURÖ/TT

Rögle har utsatts av ett misstänkt bedrägeri eller förskingring, skriver Aftonbladet.

Ishockeyklubben har upprättat en polisanmälan och en anställd inom föreningen har arbetsbefriats.

– Det stämmer att det varit på det viset och det vi har gjort är att skiljt oss åt från den personen och sedan har vi anmält brottet, som ska ha inträffat under förra säsongen, säger Rögles ordförande Håkan Eriksson till Aftonbladet.

Eriksson berättar vidare att det ska röra biljetthanteringen på arenan. Skadans omfattning är i dagsläget oklar.

– Det är väldigt tråkigt. Vi har agerat efter det här och vissa rutiner har ändrats. Våra fans ska inte drabbas av det här och hela affären har förvånat mig. Det här tillhör inte vanligheterna, dess bättre.

Rögle har gjort polisanmälan

Rögles hemsida har klubbdirektören Daniel Koch gjort ett uttalande:

– Via våra rutiner och interna kontrollarbete upptäcktes saker som inte stämde. Efter vidare undersökningar uppdagades oegentligheter som gjorts av en enskild person under en tid och därför beslutade vi att göra en polisanmälan. Personen som misstänks är inte längre anställd hos oss. Vi låter nu polisutredningen ha sin gilla gång och kommer inte att uttala oss mer i det här ärendet”.

"Man ser sig inte längre som en underdog"