Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Rögle förstärker under Chris Abbott

Foto: BILDBYRÅN

Rögle förstärker organisationen och tillsätter en ny assisterande sportchef. 

Det är Christoffer Malm som senaste året jobbat i föreningen som scout. 

– Jag kommer fortfarande att scouta och kartlägga spelare, både befintliga i föreningen men även titta på intressanta framtida spelare för Rögle BK och vara ett bollplank i den processen, säger han. 

Rögle har blivit med assisterande sportchef. 

Christoffer Malm, som under den gångna säsongen var headscout i Rögle, blir nu assisterande sportchef under Chris Abbott. 

– Jag har varit i föreningen i drygt ett år nu och stortrivs. Redan under första året gick jag mer och mer över till att assistera Chris i hans roll som sportchef så därför känns det naturligt att nu ta steget fullt ut Jag är glad och hedrad över att få det här förtroendet och det är en bra chans för mig att utvecklas ytterligare i min roll, säger Christoffer Malm till klubbens hemsida. 

Malm betonar dock att han fortfarande kommer scouta spelare för klubbens räkning. 

– Jag kommer fortfarande att scouta och kartlägga spelare, både befintliga i föreningen men även titta på intressanta framtida spelare för Rögle BK och vara ett bollplank i den processen. Sen kommer jag att ta ett steg närmre Chris och avlasta och hjälpa honom i hans roll som sportchef i klubben. 

Har hjälpt till med lagbygget

Chris Abbott: 

– Som vår scout har Christoffer gjort ett bra jobb med att identifiera och utvärdera potentiella spelare till både A-lag och juniorprogram. Han har varit starkt bidragande med att hjälpa mig i arbetet med att bygga årets lag. Tillsammans med sin roll som scout kommer hans befordran till assisterande sportchef inrymma en hel del extra arbete som Christoffer redan tagit sig an. 

Rögle har precis avslutat en träningsturnering i Tyskland, vilken slutade med tre raka segrar.