Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rögle förlänger med succéduon

Highlights: Fjärde raka derbysegern för Rögle
Cam och Chris Abbott tog Rögle till en tredjeplats i SHL den gångna säsongen, vilket är klubbens bästa placering i historien.Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

Rögles succéduo Chris och Cam Abbott förlänger mer klubben. 

Bröderna har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2022/2023.

– Förlängningarna visar också att vi som förening håller fast vid den inslagna riktningen och målsättningen att etablera oss som ett stabilt topplag i SHL, säger Daniel Koch, klubbdirektör. 

Rögle har växt ut till ett av svensk hockeys snackislag. Klubben gjorde sin bästa säsong någonsin när laget slutade på tredje plats i SHL:s grundserie och ansågs vara en guldkandidat till det slutspel som stoppades på grund av spridningen av corona. 

Men här kommer ett glädjebesked till Rögles supportrar. 

Succéduon Cam och Chris Abbott har förlängt kontrakten över säsongen 2022/2023. 

– Det har varit en ära att få jobba i Rögle så här långt och det var naturligt för mig att förlänga samarbetet. Det är ett roligt och utmanande jobb, jag är glad över hur organisationen utvecklats och jag ser fram emot att jobba vidare i Rögle mot vårt mål som är att vinna ett mästerskap här, säger sportchef Chris Abbott till klubbens hemsida. 

– Jag tycker att kontinuitet är viktigt i en organisation. Jag är stolt över den utveckling som vi haft den här tiden och jag ser fram emot att fortsätta resan tillsammans med resten av staben som vi påbörjat. Jag tror vi lyckats etablera oss som en organisation dit spelare, både lokala och utifrån, vill söka sig till för att ha roligt, jobba hårt och utvecklas, säger tränaren Cam Abbott.

Cam och Chris Abbott kom till Rögle hösten 2017 när klubben gick kräftgång i serien.