Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ledin: "Tror inte min fru är nöjd"

Per Ledin. Foto: C More
Foto: C More

Per Ledin är tillbaka i SHL. Profilen tillför inte bara välbehövlig kraft till Karlskrona utan också sina patenterade periodpausintervjuer. I debutmatchen mot Djurgården var det dags igen.

– Jag tror inte min fru är så nöjd, säger Per Ledin i C More. 

Under måndagen blev Per Ledin klar för Karlskrona HK. 

– Per har en förmåga att göra andra bättre och jag hoppas att han kan bidra med sitt sätt att spela och agera på isen, sa klubbens sportchef Patric Larsson till KHK:s hemsida. 

Den stora profilen har varit efterlängtad i SHL. Karlskronas stjärnback Mattias Karlsson är nöjd med att Ledin valde just hans lag.

"Han kan skapa kaos i serielunken”, skriver backen i ett sms.

“Vi behöver en spelare som honom”

"Min fru kanske inte är så nöjd"

I debutmatchen mot Djurgården, i underläge med 1-0, gjorde Per Ledin så också avtryck redan i första periodpausen. Ledin beskrev då hur han hållt sig i bra form med hjälp av en trampmaskin.

– Det känns bra. Jag hittade den på blocket i våras. så jag köpte den och ställde den hemma i källaren. Min fru kanske inte är så nöjd men den fungerar alldeles utmärkt, säger Per Ledin i C More.

– Det är inte för inte de inte finns på gym längre. De är för jobbiga helt enkelt.

Karlskorna nollades och förlorade till slut matchen med 3-0. I slutet av matchen blev det heta känslor – och då var Per Ledin inblandad. Profilen fick avsluta matchen i utvisningsbåset.

– Man blir lite förbannad och frustrerad på alltihop, säger Per Ledin i C More. 

– Vi får prata ut med grabbarna så att vi har samma hårddisk i huvudet. Jag har betydligt högre krav på mig själv. Det måste hända mer.