Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Oron inför derbyt – tre spelare borta

Foto: FREDRIK KARLSSON / BILDBYRÅN
Foto: ANDERS BJURÖ/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Malmö Redhawks behöver få in poäng på kontot.

Med två dagar kvar till rivalmötet mot Rögle på hemmaplan, så saknades tre spelare på träningen, och inte vilka som helst, utan nyckelspelare i form av Markus Lauridsen, Fredrik Händemark och Pathrik Westerholm.

– Alla har varit på is i dag, säger tränaren Joakim Fagervall.

Pathrik Westerholm skadade sig och utgick i matchen mot Färjestad i förra veckan. Markus Lauridsen skadade sig inför matchen mot Brynäs i lördags, och nu är även Fredrik Händemark borta.

Joakim Fagervall är först positiv när han bemöter frånvaron i truppen. Men två av spelarna kan missa derbymatchen mot Rögle.

– Pathrik kan vara i fara, i övrigt nej. Det ska inte vara något. Om Markus inte spelar mot Rögle, så spelar han definitivt på lördag. Men han kan lika gärna spela på torsdag, säger Fagervall.

Fredrik Händemark?

– Han tränar i morgon. Alla dessa tre har varit på is idag.

På den gemensamma träningen var man dock inte med. 

Om både Westerholm och Lauridsen missar matchen mot Rögle, så innebär det att man högst troligt kommer att spela med samma lag som mot Brynäs i lördags, då gästerna vann efter förlängning med 2-1.