Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nyförvärvet redo för debut – stjärnan petas

Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN
Foto: MIKAEL BENGTSSON / BILDBYRÅN
Juhamatti Aaltonen petas mot Brynäs.
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Nyförvärvet Olle Liss går direkt in i laget när Rögle jagar viktiga poäng i bottenstriden mot Brynäs.

Då ser stjärnan Juhamatti Aaltonen ut att petas igen.

– Vi får se hur lineupen ser ut mot Brynäs, men det här utmanar killarna att svara med desperation, säger Rögles tränare Cam Abbott till Helsingborgs Dagblad.

Rögle är i fortsatt utsatt läge i bottenstriden i SHL efter tre raka förluster.

Efter förlustmatchen mot Skellefteå i tisdags presenterades nyförvärvet Olle Liss från allsvenska Pantern.

– Det är en kraftfull ytter som älskar att skjuta. Han är stark i spelet med puck och har ett utmärkt skott. Jag är övertygad att han är redo att spela i SHL nu, sa sportchefen Chris Abbott om värvningen.

Den 25-årige forwarden kastas omgående in i hetluften när Rögle tar emot Brynäs på torsdagen. Liss spelade ihop med Bryan Lerg och Jack Connolly på onsdagens träning.

– Jag hoppas att den kedjan kan ha en jämnhet i matchen och jobba hårt i varje byte. Förhoppningsvis kan de skapa chanser framåt och hitta kemi direkt, säger tränaren Cam Abbott till Helsingborgs Dagblad.

Aaltonen petas igen

Liss inträde i laget medför flera ändringar i kedjorna. Bland annat ser stjärnan Juhamatti Aaltonen, som ryktats vara på väg bort från klubben, ut att petas igen, antingen till bänken eller läktaren mot Brynäs.

– Vi får se hur lineupen ser ut mot Brynäs, men det här utmanar killarna att svara med desperation. Nu har vi en spelare till i gruppen och det innebär en konkurrens om jobben.