Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nu gör Sjögren comeback – efter två månaders skada

Höjdpunkter: Rögle-Leksand
Mattias Sjögren.Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN

Han har inte spelat match sedan den 16 november.

Hemma mot Luleå på torsdagskvällen, exakt två månader senare, ska Mattias Sjögren göra comeback för Rögle.

– Det känns bra, kul att vara tillbaka. Det ska bli roligt att spela igen, jag har längtat efter det, säger han till klubbens hemsida.

Skadad mot Frölunda, lång rehab och 13 raka matcher utan spel. Det har blivit mycket tid på läktaren för Rögles Mattias Sjögren.

– Jag tycker att vi har spelat väldigt bra, inte i alla matcher, men det är också svårt att spela så pass bra som vi gjort i vissa matcher. Jag tycker vi gjorde fantastiska matcherna i mellandagarna. Där visade vi vår standard, säger Sjögren om hur han tycker att laget klarat sig.

Sjögren gör comeback

Efter två tunga månader är han nu redo för comeback. Men det finns en del rost att slipa bort, medger Sjögren.

– Det kan väl ta några matcher. Det känns ändå rätt bra. Vi har tränat tre dagar inför denna matchen. Vi har fått känna på varandra och det känns bra i närkampsspelet också. Sen är det så klart en annan nivå när man ska ut och spela matcher. Det är ännu mer fysiskt och ännu mer krävande, säger Sjögren till Rögles hemsida.

Även Adam Edström gör comeback efter skadefrånvaro. Däremot saknas Niklas Hansson, Éric Gélinas och Nick Sörensen.