Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Malmö vill värva HV 71:s guldhjälte

Foto: DANIEL MALMBERG
Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN

SHL-säsongen är igång.

Och vissa av lagen har redan drabbats av skador.

Det öppnar upp för kontraktslösa spelare att få kontrakt. En sådan spelare är HV 71-ikonen Oscar Sundh, som nu erbjudits en korttidslösning med Malmö Redhawks.

Det avslöjas i veckans avsnitt av Sanny & Svensson.

Färjestad hann knappt börja säsongen innan NHL-lånet Joakim Nygård tvingades till operation. I lördagens match tvingades lagkapten Gustav Rydahl att avbryta matchen efter en knätackling från Niclas Andersén i Brynäs.

I Malmö var det Carl Persson som redan efter en match tvingas till ett skadeuppehåll på en måndag.

Nu kollar klubbar efter korttidslösningar för att ersätta skadade spelare.

Malmös försök?

Värva Oscar Sundh, som går hemma i Jönköping, kontraktslös.

– Jag pratade med Oscar i helgen och han bekräftar att en kontakt tagits, men då familjen fått tillökning precis så hoppar han inte på vad som helst, hur som helst, säger Johan Svensson.

Malmö behöver dock förstärkningen till sitt lag här och nu, därför måste Sundh bestämma sig under inledningen på veckan om han vill hoppa på en korttidslösning för att ersätta en skadad spelare.

Flera saker diskuteras vidare i podden denna veckan.

HV 71:s svaga start på säsongen avhandlas. Sanny Lindström har dessutom åsikter på Linköpings svaga start och på storstjärnan Broc Little.

– Linköping behöver honom mer, än vad han behöver Linköping, säger Sanny.

TV: ”Vad vet jag – jag är ingen politiker”