Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Domaren skadad – tvingades kliva av

Foto: PÄR OLERT / BILDBYRÅN

Malmö stod för en blixtvändning – men det hjälpte föga. 

Timrå vann ”sexpoängsmatchen” med 4-2. 

– Just nu känns det bara skit naturligtvis, säger Joakim Fagervall i C More. 

Malmö åkte till Timrå med en usel form då man har endast en seger på de åtta senaste matcherna (2-3 mot Färjestad). Lika dåligt är det inte för Timrå som har vunnit fem av de sex senaste matcherna. Därför var det en hyper viktig match för båda lagen som huserar i botten av SHL-tabellen. 

Hemmalaget dominerade och tog också ledningen genom Jacob Blomqvist. Därefter hade Timrå flera chanser att utöka men 1-0 stod sig – och då kom Malmös kvittering och sedan vändning. 

Timrå tar ledningen

Först satte Ponthus Westerholm 1-1 och med drygt tre minuter kvar av den första perioden satte Lars Bryggman 2-1 till bortalaget. Timrå vann skottstatistiken med 14-7 efter de första 20 minuterna. 

Mittperioden hann inte börja innan Timrå kvitterade och en minut senare återtog man ledningen genom Sebastian Hartmann.

Dramat var inte slut där. Huvuddomaren Sören Persson föll omkull och tvingades bryta. Det innebar att Daniel Eriksson fick vara huvuddomare ensam. 

Timrå vann matchen till sist med 4-2 och Malmös tabelläge i SHL förvärras. 

– Just nu känns det bara skit. Det handlar om att vi måste vara konsekventa kring hur vi vill spela, säger Joakim Fagervall.

Ikonen rankar bästa importspelarna