Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Växjö vände – efter slagsmålet

Foto: C More
Foto: C More
Foto: C More
Foto: C More

Det hettade till i mötet mellan Karlskrona och Växjö. I andra perioden rök båda lagens nummer 27, Martin Lundberg och Henrik Nilsson, ihop. I tredje perioden vände Växjö matchen och vann. 

– Jag kan meddela, om det är någon som tycker det ser obehagligt ut, att det är ytterst sällan spelarna blir skadade, säger C Mores kommentator Patrik Westberg.

Karlskronas tränare Ove Molin var kritisk efter matchen.

Det har börjat hetta till i årets SHL. Karlskrona och Växjö spelade mot varandra i fredags och under lördagen var det dags för lagen att mötas igen. Då hade känslorna också blossat upp. I andra perioden rök Växjös Martin Lundberg ihop med Karlskronas Henrik Nilsson.

Vid en tekning i Växjös offensiva zon började det ruffas runt Karlskornas målvakt Johannes Jönsson. Martin Lundberg och Henrik Nilsson höll i varandra för att därefter svinga mot varandra. 

"Mer oktoberdans än slagsmål"

– Jag kan meddela, om det är någon som tycker det ser obehagligt ut, att det är ytterst sällan spelarna blir skadade, säger C Mores kommentator Patrik Westberg.

– Det där var mer oktoberdans än slagsmål, svarar experten Arto Blomsten sin kollega.

Båda spelarna visades ut för roughing och unsportsmanlike conduct, två plus två.

Matchen innehöll fler stökiga situationer. Växjös målvakt Viktor Fasth fick tio minuters utvisning för Abuse of Officials i mitten av den tredje perioden. Men det störde inte Växjö nämnvärt. På en och en halv minut vände Växjö underläge 0-1 till en 2-1-ledning.

– Växjö kommer tillbaka, som så många gånger förut, säger Patrik Westberg.

Ove Molins kritik mot domarna

Brendan Shinnimin kunde i slutminuterna fastställa slutresultatet 1-3 i tom kasse.

Karlskronas tränare Ove Molin var efter slutsignal kritisk mot domarna.

– Jag tycker inte riktigt att det går rätt till på slutet. Det är full kalabalik vid tekningen som alla i mitt lag uppfattar som en handpass. Ändå får de göra mål, säger Karlskronas tränare Ove Molin till C More.