Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Händemark: "Ingen bra match"

Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

Malmö föll tungt i första åttondelsfinalen i CHL. 

Tjeckiska Trinec vände och vann en avslagen tillställning. 

– Det var ingen bra match, konstaterar Fredrik Händemark. 

Malmö inledde matchen som det spelförande laget med två stolpträffar i första perioden och tidigt ledningsmål i mittenakten genom Nichlas Hardt. 

Men gästande Trinec vände och vann med uddamålet. 

– Det måste bli bättre helt klart. Det var ingen bra match, konstaterar Fredrik Händemark. 

– Det var alldeles för slarvigt och vi föll in i deras spel. De körde lite som att går det så går det. Och vi höll i en extra sekund, fick ingen synk i uppspelen och kom otajmat, fortsätter Malmöspelaren.

Händemark: "Har ändå ett jobb att göra"

På läktaren var det väldigt glest och hela matchen kändes avslagen. 

– Man har ändå ett jobb att göra. Det är inget man tänker på så, det är bara ut och spela. Men klart publiken hjälper till. Samtidigt har vi vårat spel och måste kunna göra jobbet ändå. Vi var alldeles för slarviga i dag. Det var en svår match, de var luriga, påpekar Händemark.

– Man försökte och försökte men kände efter ett tag, det kuggade inte i, det hände ingenting. Samtidigt gick de mycket på chans och vi är vana vid mer strukturerat från SHL. 

Returen spelas i Tjeckien nästa vecka. 

LÄS MER: Det här var uselt Malmö - var finns stoltheten?