Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Familjen Mattssons lycka efter tragedin

Dagens toppnyheter – sport
Jesper Mattsson med sonen ElliotFoto: PRIVAT
Oliver Mattsson gick bort för ett år sedan.Foto: PRIVAT

Malmö Redhawks assisterande tränare Jesper Mattsson och hans familj går igenom en väldigt tuff tid, sedan sonen Oliver gick bort för ett år sedan.

Men Jesper Mattsson meddelar nu ett riktigt glädjebesked från familjen.

I november beräknas familjen få en dotter.

– Det började bli svårt att dölja nu, men vi längtar och Elliot längtar enormt, säger Mattsson. 

2004 föddes sonen Oliver.

2007 föddes sonen Elliot.

Det är ingen hemlighet att familjen egentligen hade klarat av hela biten med blöjbyten, och sömnlösa nätter.

Men i november är det alltså dags igen.

Jesper Mattsson har fyllt 44 år och frun Anna är ett år yngre.

– Det är definitivt kluvna känslor. Ena stunden är det sorg för att vi inte längre har Oliver, och andra stunden känner vi en enorm glädje och längtan efter vår dotter, säger Jesper.

”Saknaden efter Oliver är precis lika stor”

– Jag och min fru skämtar lite om att tiden där vi kunde sätta oss en fredag med ett glas vin i lugn och ro skulle börja nu, men det är bara att sätta i gång med blöjor och börja jaga en liten igen. Vi är väldigt glada.

Det finns nog ingen som inte unnar er familj detta.

– Vi går igenom en tuff tid, och som jag sa, så är det lite kluvna känslor då sorgen och saknaden efter Oliver är precis lika stor, men vi är så glada att vi ska få en dotter och Elliot är glad och längtar efter ett syskon som han saknat sedan hans storebror lämnade oss förra året. Han tycker inte tiden går fort nog, skrattar Jesper Mattsson.

Idag berättade Jesper Mattsson nyheten för sina kolleger i tränarstaben, och under torsdagskvällen meddelade han omvärlden att man väntar tillökning via sitt instagramkonto.

https://www.instagram.com/p/B0oUuh0iQWS/