Daniel Sylwander dumpades av Rögle. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅNDaniel Sylwander dumpades av Rögle. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Daniel Sylwander dumpades av Rögle. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Nästa säsong spelar Daniel Sylwander för Modo. Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅNNästa säsong spelar Daniel Sylwander för Modo. Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN
Nästa säsong spelar Daniel Sylwander för Modo. Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN

Dumpad av Rögle – flyttar nu norrut

Publicerad

Daniel Sylwander har fått en ny klubbadress i Modo. 

Förre Rögleforwarden återförenas nu med gamla tränaren Björn Hellkvist i Örnsköldsvik. 

– Det blir en härlig utmaning att komma till Övik och jag tror att jag kommer kunna bidra mycket då jag har varit med om de här situationerna förr, säger Sylwander. 

Daniel Sylwander har varit Rögle BK trogen hela sin karriär men när SHL-klubben i våras dumpade forwarden fick han leta ny klubb. 

Och nu är det klart. 

Forwarden har skrivit på ett tvåårskontrakt med Modo. 

– Det var en väldigt speciell känsla precis när det var klart att det inte blev någon fortsättning i Rögle. Men med lite distans så vet jag att jag kommer utvecklas mycket både som människa och hockeyspelare i Modo, säger Daniel Sylwander till den nya klubbens hemsida

Återförenas med Björn Hellkvist

I Modo återförenas han också med gamla tränare Björn Hellkvist, som nyligen blev klar för den hockeyallsvenska klubben. 

– Det var absolut en stor del i beslutet att jag haft Björn som tränare tidigare det året vi gick upp i SHL. Jag gillar hur han vill spela hockey, säger Sylwander.  

Daniel Sylwander stod för fem poäng, varav fyra mål och en assist, på 49 matcher under den senaste säsongen med Rögle.

Relaterade ämnen
Elisabeth Lindbäck
Elisabeth Lindbäck

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag