Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

De ska lösa Rögles forwardsproblem

Rögle rycker i topp efter seger i toppmötet
Kevin Wennström.
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Lucas Ekeståhl-Jonsson
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Rögle har hittat en temporär lösning på sin forwardskris.

Kevin Wennström lånas in från Kristianstad och backen Lucas Ekeståhl-Jonsson skolas om, skriver klubben på sin hemsida.

Skadorna på forwards har hopat sig för Rögle. Olli Palola, Adam Tambellini, Adam Edström och Leon Bristedt lämnas hemma när laget åker på turné för att spela bortamatcherna mot Brynäs på torsdagen och mot Skellefteå på lördagen.

I tisdags berättade sportchefen Chris Abbott att han imponerats av de unga spelare som tagit plats i stället.

Men i takt med att frånvarolistan växer tvingas Rögle agera. Kevin Wennström lånas in från Kristianstad. 21-årige Wennström är fostrad i Rögle och har redan lånats in tre gånger den här säsongen.

Ekeståhl-Jonsson skolas om

För att täcka upp ytterligare har backen Lucas Ekeståhl-Jonsson fått ställa in sig på att spela forward, något han fick träna på under onsdagen.

– Jag spelade center som ungdomsspelare fram till jag var 11-12 år innan jag blev back. Sen har jag nog gjort någon match senare som center. Men aldrig som ytterforward men det ska nog lösa sig om det behövs, säger Ekeståhl-Jonsson till Rögles Hemsida. 

Tacklades in i sargen – samtidigt som båsdörren öppnades