Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Brynäs-ikonen blir ny tränare i Rögle

Janne Larsson Foto: DANIEL MALMBERG / BILDBYRÅN
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

Brynäsikonen Janne Larsson blir ny tränare i Rögle. 

Därmed är Ängelholmsklubbens tränarstab spikad efter att Roger Hansson tidigare bestämt sig för att flytta till Schweiz. 

– Janne är en analytisk och erfaren ledare som vunnit både som ledare och spelare. Han kommer med sin profil passa in bra hos oss, säger Rögles vd Marcus Thuresson 

Nu står det klart vem som ersätter Roger Hansson som lämnar sitt uppdrag som assisterande tränare i Rögle för Schweiz. 

Det blir Brynäsikonen Janne Larsson. 

– Vi är glada att vi kommit i mål med Janne. Vi har haft en mycket bra process och dialog internt med alla ledare och identifierat vad våra behov är och sedan satt namn på det. Janne är en analytisk och erfaren ledare som vunnit både som ledare och spelare. Han kommer med sin profil passa in bra hos oss, säger Rögles vd Marcus Thuresson. 

VM-guld 1992 

Janne Larsson har bland annat spelat i Brynäs under 16 säsonger och vunnit två SM-guld med klubben. På meritlistan som spelare finns också ett VM-guld 1992. 

Därefter har han jobbat i Brynäs organisation, först på marknadssidan och sedan i olika roller runt a-laget i nästan tolv år. 

– Det känns som att Rögle har inlett en mycket spännande resa. Processen från första kontakt till att vara överens har gått väldigt snabbt. Jag besökte Ängelholm och träffade folk i förra veckan och det kändes bra. Det finns en vilja och ett bra driv i föreningen och uppdraget känns roligt och spännande, säger Janne Larsson. 

Janne Larsson har skrivit på ett tvåårskontrakt med Rögle.