Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Besvikelse efter Rögleförlust: ”Vi borde visa mer attityd”

Daniel Sylwander gjorde Rögles mål i matchen.
Foto: JONAS LJUNGDAHL / BILDBYRÅN
Foto: JONAS LJUNGDAHL / BILDBYRÅN

Rögle BK inledde försäsongsmatchandet med förlust.

Tingsryd vann säsongspremiären med 2–1.

– Jag tycker att killarna borde visat lite mer attityd för att vinna matchen, säger Rögles tränare Anders Eldebrink.

Rögle BK saknade stjärnvärvningen Juhamatti Aaltonen som ansluter senare, men flera andra nyförvärv var med på isen i träningsmatchen mot allsvenska Tingsryd. Bland annat nye finske målvakten Ville Kolppanen, backen Craig Schira och nye lagkaptenen Ted Brithén som gjorde sin comeback i Rögletröjan.

Ville Kolppanen imponerade i sin debut, men kunde ändå inte förhindra en Rögleförlust.

Tingsryd tog ledningen i den andra perioden genom MIkael Frycklund. Den ställningen stod sig till slutet av den tredje perioden när Jacob Dahlström gjorde 2–0 när Rögle chansat med att ta ut målvakten.

Rögle vann skotten med 31–25, men tröstmålet kom sent genom Daniel Sylwander som reducerade med bara 1.33 kvar att spela.

– Jag tycker vi spelade komplicerat när vi fick målchanser. Det måste vi göra mycket bättre i framtiden, spela mycket rakare på mål och jobba hårdare på mål. Vi vinner skotten, var lite desperata i slutet. Jag saknade lite adrenalin för att vinna matchen, säger Anders Eldebrink till Helsingborgs Dagblad.

Närmast åker Rögle till Tyskland där man kommer spela tre matcher på fyra dagar.