Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnorna tillbaka till kvällens match

Foto: ANDERS BJURÖ / BILDBYRÅN

Flera nyckelspelare ser ut att göra comeback när Rögle i kväll gästar Mora.

Kevin Gangé, Cade Fairchild och Daniel Widing är alla redo för spel.

– Det ser bra ut. Nu har vi i alla fall börjat få verktyg och konkurrens i laget, säger tränaren Anders Eldebrink till Helsingborgs Dagblad.

Kevin Gagné missade premiären mot Malmö. Nu är han redo från skadefrånvaro och är med i matchtruppen när Rögle möter laget han lämnade inför säsongen, Mora.

– Man kan aldrig vara förberedd på det, men jag är verkligen entusiastisk över att vända blad och spela med mitt nya lag, säger spelaren som förra säsongen var en av hockeyallsvenskans poängstarkaste backar.

Redo för revansch efter Skånederbyt

Även backen som i fjol var poängstarkast i Rögle, Cade Fiarchild, och assisterande kaptenen Daniel Widing rapporteras enligt tidningen vara tillgängliga i torsdagens bortamatch mot Mora.

– Jag är ivrig på att få spela och att serien börjar för mig och förhoppningsvis kunna hjälpa laget att göra en helomvändning, att få en bra start efter den första matchen, säger Fairchild och refererar till matchen mot Malmö.