Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rögle segrade efter förlängning i genrepet

Anton Bengtsson avgjorde i förlängning för Rögle.Foto: SUVAD MRKONJIC / BILDBYRÅN

I genrepet inför SHL-premiären var det Rögle som gick segrande i bortamötet med Oskarshamn. Anton Bengtsson prickade in 3-2 i förlängningen. 

På lördag om en vecka spelar Rögle SHL-premiär hemma mot Linköping. Under fredagskvällen genrepade skåningarna borta mot Oskarshamn - och det blev seger till sist. 

Nils Höglander gav Rögle ledningen i den första perioden, men väl i andra skulle hemmalaget vända på steken. Joakim Thelin kvitterade tidigt till 1-1 i numerärt underläge och ett par minuter senare gjorde Johannes Salomonsson 2-1 till smålänningarna, denna gång i boxplay. 

Rögle kom tillbaka i den tredje perioden när Nils Höglander höll sig framme efter Raphaël Lavoies tunga skott. Målet kom i boxplay och var alltså Höglanders andra för kvällen.

Matchen gick till förlängning - och väl där avgjorde Anton Bengtsson som fri med målvakten inte gjorde något misstag. Rögles tredje seger under försäsongen ett faktum.