Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Jag såg någon göra så på ett Instagram-klipp”

Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

Dennis Everberg punkterade träningsmatchen mot Oskarshamn med ett vackert mål som han fått inspiration till på Instagram. 

– Jag såg någon göra så på ett instagramklipp så jag tänkte att jag skulle göra likadant... Jag försökte lura backen så att han kom ur min skottlinje och så bara drog jag i väg den, berättar han för Hd.se. 

Rögle hade inga större problem med SHL:s nykomling Oskarshamn på fredagskvällen.

Hemmalaget vann till slut med 5-1 efter mål av bland annat Ted Brithén och Dennis Everberg. 

Den sistnämnde gjorde 4-0 på ett ganska spektakulärt vis, där han så att säga sköt kvickt och oväntat under finten.  

– Jag såg någon göra så på ett instagramklipp så jag tänkte att jag skulle göra likadant... Jag försökte lura backen så att han kom ur min skottlinje och så bara drog jag i väg den. Det var nästan så att jag stressade i väg ett avslut, men jag tror att det blev svårt för målvakten, det blev oväntat, berättar han för Hd.se. 

Två mål i powerplay

Kvällen till ära blev det också två mål i powerplay för Rögle. 

– Det funkade bra och det är skönt. Powerplay är oerhört viktigt. Där finns inte så mycket att klaga på. Det börjar kännas bättre och bättre. Det är också en sådan grej man får jobba sig in i. Vi har tränat en del på det och hamnar vi under press kan vi alltid hitta varandra när vi vet var den andre är, nästan så man kan kasta den i blindo, säger Dennis Everberg till Hd.se. 

Ängelholmsklubben har en träningsmatch kvar innan premiären, genrepet mot Växjö.