Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Publikvärd attackerades – på grund av programblad

Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Kristianstad med tränaren Mats Lusth fick tillfälligt platsen i hockeyallsvenskan denna säsong när Pantern kastades ut, men tvingades sedan tillbaka till division 1. Foto: LINNEA RHEBORG / BILDBYRÅN

En bortasupporter bad publikvärden om ett programblad under matchen mellan Kristianstads IK och Kallinge/Ronneby.

Något programblad fanns inte – och mannen tog därför strupgrepp på publikvärden.

Nu är han polisanmäld.

– Hon blev chockad och fick smärta i halsen, säger polisens informatör Robert Loeffel till Kristianstadsbladet.

Kristianstads IK vann med 4-3 mot Kallinge/Ronneby i Hockeyettan på onsdagskvällen. Under matchen blev en publikvärd attackerad.

Kristianstadsbladet rapporterar att en man från bortasektionen bad publikvärden om ett programblad och att han så småningom, när han inte fick något, tog strupgrepp på publikvärden.

– Det här hör inte hemma på en hockeyarena. Det är klart att det är för jävligt, säger Kristianstads IK:S tränare Mats Lusth om attacken.

Mannen polisanmäld

Med hjälp av andra publikvärdar och ordningsvakt kunde mannen föras ut från arenan och i efterhand har en polisanmälan gjorts gällande ringa misshandel.

– Vi har nolltollerans mot all fysisk kontakt mot vår personal, och även mot verbala attacker så klart. Det här är inget vi kan acceptera i vår hockeyarena och kan vi få en identitet på den här mannen så kommer vi att ta ett snack med honom också, säger Kristianstads IK:s ordförande Christian Falk till Kristianstadsbladet.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!