Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
 Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Kaos och Stenbeck – då lyfter Pantern

Publicerad

Pantern får rubriker för turbulensen utanför planen – och för att miljardären Hugo Stenbeck uppges gå in som sponsor.

Spelarna öser på som vanligt och kör vidare i hockeyallsvenskan.

Mitt i allt kaos visar Malmöspelarna kyla och kapacitet som kan leda högre upp.

0-2 borta mot Modo är ett styrkebesked.

Efter en mållös första period lossnade det i andra. Olle Grönlund och Olle Liss assisterade Sebastian Strandberg som skickade in första pucken.

Då, efter 27.06, kopplade Pantern greppet i Fjällräven Center. 

Sju minuter senare hade Malmölaget ännu mer kontroll. Martin Janohis lyfte in 0-2 efter assist från Dennis Svensson och Sebastian Selin.

Modo försökte sätt press

Även om hemmalaget plockade målvakten Isak Wallin räckte det inte för att sätta press på Pantern. Malmölaget höll ut och skickade hem tre tunga poäng till Skåne.

Segern innebär att man smyger närmare toppen. Just nu är man fyra, det skiljer det bara en poäng till trean AIK och fyra till tvåan Timrå. 

Pantern, med en match tillgodo, har slagläge i toppstriden.

Nästa match är på måndag, borta mot Björklöven

Relaterade ämnen
Jan Peter Andersson
Jan Peter Andersson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag