Håkan Åhlund. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Håkan Åhlund. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Fortsatt kaos i Pantern – tränaren saknades igen

Publicerad

Det är kaos i Pantern.

Tränaren Håkan Åhlund saknades när Malmölaget vann i Troja.

Trots att han stod uppsatt som tränare i det officiella protokollet.

Skatteskulder och en sportchef (Joakim Tillgren) som tvingats bort.

Det blåser rejält i Pantern.

Nästa kapitel skriver vi om Håkan Åhlund.

– Jag är fortfarande huvudtränare. Jag var inte i båset i kväll och var inte det förra gången heller. Men vi har en massa uppgifter som måste lösas och det gäller att göra det så effektivt som möjligt, säger Åhlund till Sydsvenskan efter senaste turbulensen.

Det finns olika uppgifter kring varför Åhlund inte står i båset.

Själv säger han så här till Sydsvenskan:

– Det är en process som får ta tid. Vi har ju en tjänst som är vakant och det är en massa saker som måste göras.

Matchen? Olle Liss avgjorde (2-3) två minuter in i förlängningen.

Relaterade ämnen
Jan Peter Andersson
Jan Peter Andersson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag