Foto: Johanna Lundberg
 Foto: Johanna Lundberg

Helsingborgs Larsson är snart tillbaka i spel

Publicerad

Här är glädjebeskedet för Helsingborg.

Skadade Peter Larsson är på väg tillbaka efter otäcka huvudskadan.

– Jag räknar med att gå i full fotbollsträning på träningslägret i Spanien, säger mittbacken som nu kommer att spela med pannband till Helsingborgs Dagblad.

Den 19:e juli i hemmamötet med AIK bars Peter Larsson ut på bår. Mittbacken blev liggande efter en duell på tilläggstid i vinstmatchen och har sedan dess varit borta från spel på grund av en hjärnskakning.

Fram till nu.

När Helsingborg åker på träningsläger räknar Larsson med att kunna spela fotboll igen.

– Konditionsmässigt har jag gått fullt ut i ett par veckor utan att få några bakslag i form av ont i huvudet. Jag räknar med att gå i full fotbollsträning på träningslägret i Spanien. Jag har ett pannbandsskydd som jag kommer att ha på mig, säger Peter Larsson till Helsingborgs Dagblad.

"Så snabbt som möjligt"

När Helsingborgs träningsläger drar i gång måndagen den 1 februari är HIF:s lagkapten i träning.

Men när han är tillgänglig för matchspel är oklart.

– Det vet jag inte riktigt men så snabbt som möjligt. Så länge jag kommer in i fotbollsträningen så tror jag inte att det kommer att dröja allt för länge, säger han.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag