Foto: Ulf Ryd
 Foto: Ulf Ryd

Helsingborg plockar hem Carl Nilsson

Publicerad

FC Helsingborg gör en tung värvning.

Enligt uppgifter till Kvällsposten återvänder fjolårets nyckelspelare Carl Nilsson från Munka Ljungby i division 1.

- Ingenting är klart ännu, säger FC Helsingborgs general manager Kent Göransson till Helsingborgs Dagblad.

21 poäng för FC Helsingborg i fjol.

Men därefter flyttade Carl Nilsson till Munka Ljungby - på lån.

Nu talar det mesta för att 24-åringen återvänder till FCH och innebandyns superliga snabbare än väntat.

Enligt uppgifter till Kvällsposten ska parterna vara överens om en övergång - och Helsingborgs Dagblad har samma uppgifter.

"Står för vinnarmentalitet"

Enligt HD vill FC Helsingborg skriva över Carl Nilsson med bara timmar kvar av övergångsfönstret efter Munka Ljungbys match mot Landskrona på söndagseftermiddagen.

- Ingenting är klart ännu, det jag kan säga är att vi har pratat med Calle och att han har varit med och tränat med oss när vi har fattats folk, säger FCH:s manager Kent Göransson till tidningen.

Carl Nilsson har gjort 40 poäng på 15 matcher i division 1 södra Götaland.

- Vi har tagit in Fredrik Azelius från Malmö som spelar med dubbellicens, så nu är truppen inte lika känslig för skador. Men visst, det hade varit intressant att få in Calle. Han hade kunnat bidra med mycket till laget och står för en vinnarmentalitet, säger Kent Göransson till Helsingborgs Dagblad.

FC Helsingborg innehar just nu den sista slutspelsplatsen med sex omgångar kvar. Men AIK och Karlstad skuggar bara en respektive två poäng bakom.

 

LÄS MER: Landslagsman på väg bort och kan bli joker i superligan - så går surret inför söndagens transfer deadline

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag