Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

HBK värvar från svenska mästarna

Foto: Magnus Liljegren / All Over Pres

Halmstads BK värvar från svenska mästarna IFK Norrköping.

Efter ett lyckat provspel har superettanklubben skrivit ett tvåårskontrakt med ytterbacken Adnan Kojic.

– Vi har fått goda rekommendationer av Janne Andersson och även sett honom i vår miljö, säger HBK:s klubbchef Fredrik Andersson.

Halmstads BK har tappat Viktor Ljung till Helsingborg och Jesper Westerberg är borta fram till sommaren med en korsbandsskada.

Nu värvar Halmstad på ytterbacksplatsen från IFK Norrköping.

20-årige Adnan Kojic fick inte förlängt kontrakt med svenska mästarna efter säsongen. I stället har han skrivit ett tvåårskontrakt med Halmstad efter ett lyckat provspel tidigare i vinter.

– Det är en ytterback som är välskolad och väldigt duktig med boll. Vi har identifierat att vi kommer vara bollförande i superettan och han har ett lugn med bollen, säger HBK:s klubbchef Fredrik Andersson.

– Vi har haft honom i vår miljö och tittat på honom i träning och match. Vi har även fått goda rekommendationer av Janne Andersson, (IFK Norrköpings tränare) så det känns inte direkt som en chansning.

Däremot är Varbergsbacken Anton Tideman avskriven för HBK.

Halmstad söker annars främst offensiva krafter och Kvällsposten har berättat att klubben försöker värva Marcus Pode.