Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

HBK jobbar på att få hem Djuric i sommar

Dusan Djuric.Foto: Andreas Meier
Janne Jönsson. Foto: Petter Arvidson

Dusan Djuric är öppen för en återkomst till Halmstad i sommar.

HBK:s klubbchef Fredrik Andersson berättar för Kvällsposten att man jobbar för fullt för att möjliggöra en värvning.

– Janne Jönsson ringer ett par gånger per dag för att diskutera hur vi ska kunna hitta en lösning, säger Fredrik Andersson.

I måndagens Kvällsposten berättade Dusan Djuric att han fortfarande håller dörren öppen för att flytta hem permanent till Halmstad i sommar.

– Just nu avvaktar jag och ser vad som händer i början av augusti. Jag har några saker på gång som jag ska gå vidare med. Utlandet är fortfarande förstavalet. Samtidigt kan jag inte säga nej till Halmstad heller om allt stämmer, säger Dusan Djuric.

I samma intervju säger Djuric att han är en HBK-spelare igen senast om ett eller två år.

För Halmstads klubbchef Fredrik Andersson är ex-stjärnans besked glädjande.

– Ingen skulle bli gladare än jag om vi hittar en lösning med Dusan i sommar, säger Fredrik Andersson.

Jobbar på en lösning

Halmstad, som sålde U21-hjälten Joseph Baffo i helgen till tyska Eintracht Braunschweig, vill förstärka med såväl Dusan Djuric som Östers Alexander Henningsson i sommar. Man jobbar hårt på att möjliggöra värvningarna ekonomiskt i lönebudgeten.

– Janne Jönsson ringer mig ett par gånger per dag för att diskutera hur vi kan hitta en lösning på Henningsson och Djuric. Jag måste dock tänka på föreningens ekonomi så vi inte äventyrar den. Men jag hoppas verkligen att vi kan få hem Dusan och även värva Henningsson.